top of page

DIGITALA STRATEGIER FÖR STARKA RELATIONER

En inspirerande föreläsning för dig som strävar efter att förstå och behärska konsten att kommunicera modigt, värderingsbaserat och effektivt för att få genomslag och skapa varaktiga relationer online.

 

Under många år har Mina Dennert stöttat journalister, politiker och organisationer mot hat- och desinformationskampanjer som utgör hot mot yttrandefriheten. Mina har bland annat bistått parlamentsledamöter i Europaparlamentet, brittiska parlamentet såväl som Sveriges riksdag i hur du navigerar och hanterar svårhanterliga kommunikativa situationer som tex. hat- och desinformationsdrev.

 

Föreläsningen ger insikter om hur du med kreativitet och självreflektion kan vända osäkerheten till trovärdighet och tillit, genom att vara proaktiv och ha koll på din omvärld. Utifrån Minas erfarenheter som kommunikatör och journalist, bla. på Uppdrag Granskning, och som talesperson för en internationell påverkansorganisation ger hon konkreta verktyg för att undvika vanliga fallgropar. Mina visar exempel på hur du kan luta dig in i det som är ärligt men utmanande, särskilt i sociala medier, eftersom det är vad som väcker engagemang och ger spridning. Vi går igenom sociala mediernas logik och drivkrafter, hur du kan kommunicera både rappt och genomtänkt, samtidigt som du skyddar både varumärken och medarbetare.

 

Denna föreläsning är en ovärderlig resurs för kommunikatörer och ledare som strävar efter att nå ut, nå fram och nå brett i dagens diversifierade globala miljöer.

bottom of page