top of page
Skärmavbild 2021-04-14 kl. 14.25.40.png

Digital genomlysning för inkluderande budskap

Vill ni nå bredare och hitta fram till nya målgrupper? Vi har tagit fram en modell för att analysera er kommunikation och mäta hur ert budskap landar. Låt oss undersöka hur ert varumärke uppfattas och når ut idag. Samt ge förslag på hur varumärket kan stärkas och utvecklas för att bättre spegla era värderingar och mål.

Krisplanering - så förbereder ni er för att undvika krisen

Förbered er med våra krisövningar för lednings- och kommunikationsteam. Vi skapar riktlinjer, policys och kommunikationsplaner för olika scenarion. Vi erbjuder även riskbedömning och tar fram handlingsplaner utifrån skräddarsydd omvärldsbevakning som ger er full koll på samtiden; trender, lagändringar, politiska händelser och annat som kan påverka verksamheten.

Digitala strategier som planerar för interaktionen med era följare/kunder.

Vi hjälper er att kommunicera på ett målinriktat och effektivt sätt, anpassat till er målgrupp. Tillsammans tar vi fram planer för hur ni kan ta er från där ni är idag till dit ni vill. Det inkluderar strategier för PR, påverkan, sociala medier och varumärkesbyggande.

Värderingsbaserad kommunikation

Vår unika erfarenhet av att kommunicera normkritiskt, intersektionellt och inkluderande, i kombination med att skapa kampanjer som sticker ut, gör så att ni kan känna er trygga när ni kommunicerar modigt och engagerande. 

Vi hjälper er att återspegla organisationens värderingar i er kommunikation.

Kriskommunikation

Hur ska ni svara och agera om krisen väl är framme?

Lär er att känna igen, förstå och förbereda för olika typer av drev och desinformationkampanjer eller annan ryktesspridning. Vi tar fram svar på ev frågor från press, kunder och allmänhet. 

Vi hjälper er även att ta kontroll över era sociala medier kanaler och sköter även modereringen vid behov.

Sociala Medier Strategier

Utifrån era sälj- och marknadsmål jobbar vi fram en strategi som ser till att era kampanjer får brett genomslag, Från idégenerering till val av kanaler, utformning och genomförande av kampanjupplägget.  Vi säkerställer att varje steg är optimerat för att nå maximal effekt.

What Our Clients Say

Vi har tidvis ganska mycket problem med troll i våra kommentarsfält. Men nu nästan längtar jag efter nästa drev, så jag kan testa mina nya färdigheter :) 

Mia Blacke Bjurling, StudioBoM 

bottom of page